Historien bag mulberry tasker

Ikonisk, ambitiøs og resolut britisk, bare at sige ordet Mulberry er nok til ikke bare at begejstre brandets fans, men også dem, der mulberry tasker på afstand. Deres tasker er som venner, vi er på fornavn med: Bayswater, Alexa, Lily … som er tasker der konsekvent finder en balance mellem at være eftertragtet og innovativ. De har kultstatus, men aldrig på bekostning af den tidløshed og kvalitet, om mærket er blevet synonymt med. 

Mulberry’s historie

Mulberry blev oprindeligt grundlagt i 1971 i det sydvestlige England, Somerset, af grundlæggeren Roger Saul. Navnet ”Mulberry” er oprindeligt opkaldt efter de træer, som Roger Saul hver dag passerede på vej til skole. Roger Saul indledte sin rejse med at producere spænder til læderbælter med alene 500 £ støtte fra sin mor. Arbejdskontoret udgjorde dengang et køkkenbord, hvor stakkefyldte poser fyldte hele køkkenet. Efter lidt tid, begyndte Roger Saul at interesserer sig i produktion af dametøj. I dag er Mulberry den allerstørste producent af luksuslædervarer i Storbritannien. På tværs af sine to fabrikker i Somerset, består Mulberry af et 600-stærkt team af lokale håndværkere ansvarlige for 50 % af brandets fremstilling. 

Mulberry tasker  

Vi kender næsten alle sammen de økonomiske tasker og der var en tid, hvor modellen ”Bayswater” næsten var at finde på enhver kvinde med flair for stil og klasse. Det er dog ikke så forbløffende, at den populære model har vundet indpas i så mange hjem. Med sine praktiske størrelse, stilfulde og tidsløse design og materiale, der har udsigt til at holde i mange år, er Bayswater en rigtig god investering. Efter noget tid har modellen ”Lily” vundet indpas i mange hjem og ikke mindst hos det lidt yngre klientel. Lilly modellen, der er en let og elevant skylder eller crossbody taske, er god til enhver festlig lejlighed eller blot til en tur ned i byen. Lilly er at finde i alle ønskelige farver og med lækre og enkle detaljer er det ikke så underligt, at Lily-modellen ligeledes er at finde i mange danske hjem. Alexa-modellen er ligeledes tidsløs og populær med sit lidt mere rustikke og rå look, end der er tilfældet med Bayswater og Lily-modellerne. Ikke desto mindre har Alexa modellen ligeledes vundet stor success i danske kvinders hjerter i løbet af de seneste år. Suffolk-modellen er ligeledes med de klassiske, stilfulde og rå detaljer ved at finde sin plads og det er et spørgsmål om tid, før tasken er ligeså populær som Bayswater. For mere om de ikoniske tasker, læs her mulberry tasker
 
 
 
 
 

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.