Giv vin til dine kunder i smukt emballage

En god vin fortjener kun det bedste. Oplevelsen af at pakke en vin ud af en flot indpakning, kan være med til at øge den positive oplevelse. Lækker indpakning øger følelsen af værdi, og udpakningen kan skabe en dejlig overraskelseseffekt, når viner kommer til syne.

Smuk vinemballage

Når du skal finde smuk vinemballage, kan du hos Systemkassen finde mange forskellige muligheder for emballage. En pakke af pap er nemlig ikke bare en pakke af pap. Du kan få vinemballage i forskellige farver og med et betagende design med fine detaljer, hvis lejligheden er mere festlig.

Giv kunderne en ekstra oplevelse

Når du gør lidt ekstra ud af indpakningen, vil dine kunder huske dig. Derfor er det oplagt at vælge vinemballage lidt ud over det sædvanlige. Det er med til at vise, at du sætter pris på dine kunder, og det skaber den ekstra gode oplevelse.

Sikker levering

Oplevelsen i sig selv består også af vinemballage, der sikrer vinene under transport. Og der er ikke noget bedre end at vide, at en vin kommer sikkert frem til kunden helt efter intentionen.

Forskellige flotte muligheder

Du finder flere forskellige muligheder for vinemballage hos Systemkassen. Alt efter behov, kan du få emballage i forskellige størrelser, farver og materialer.

Størrelser

Alt afhængig af kunde, kan du have forskellige behov i forhold til afsendelse af en eller flere vine. Derfor kan du få emballage i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at sende en enkelt vin eller emballage med plads til flere vine.

Uanset hvilken størrelse du vælger, sikrer emballagen, at vinen leveres sikkert til kunden, uden at en æske med flere vin slår mod hinanden eller lignende.

Farver

Embellagen kan vælges i flere forskellige farver. Du kan fx få en klassisk sort emballage, som vinkenderne helt sikkert vil genkende.

Hvis du i stedet vil overraske, kan du også få emballage i en hvid farve med flot mønster. Du kan også vælge andre udgaver som et fragmenteret design og et marmor design med påtryk af marmor, så emballagen ser ekstra ekslusiv ud.

Materialer

Uanset hvilken vinemballage du vælger, er det kraftig kvalitet, der beskytter vinene. Emballagen er FSC-mærket, så du tilmed vælger emballage med et ansvar for miljøet, da der ved fremstillingen er anvendt bæredygtigt træ.

Flere af mulighederne for emballage har en praktisk bærehank, og alle emballagemuligheder er med ruder, så vinene kan ses, uden at man først behøver at tage dem ud af æsken.

Uanset hvilken mulighed, du vælger, vil du give kunden en ekstra oplevelse, når de pakker vinen ud af den smukke emballage.

Skriv et svar

Your email address will not be published.