3 gode grunde til at vælge HelloFresh

Indholdsfortegnelse

HelloFresh

Hello Fresh blev startet tilbage i 2011 af tyske Dominik og Thomas. De startede virksomheden med et ønske om, at ændre måden vi som samfund spiser på. Dengang handlede drømmen og motivationen om, at alle mennesker uanset land, klasse og samfund skulle have adgang til de bedste råvarer og ingredienser.

Som sagt er HelloFresh en tysk gigant, når det kommer til måltidskassemarkedet. De er siden deres begyndelse i Tyskland vokset til, at være en måltidskassevirksomhed i hele 14 forskellige lande verden over. Dette betyder altså også, at hvis du som kunde vælger HelloFresh til at tilbyde dig din næste måltidskasse, så vælger du en virksomhed der har masser af erfaring indenfor området. 

3 gode grunde

Der er mange gode grunde til hvorfor, du som kunde skal vælge HelloFresh, som din  næste måltidskasseleverandør. Og netop derfor kommer der her en mere udførlig og tilmed også mere overskuelig punktformsopstilling, af nogle af disse gode grunde.

  1. For det første er det nemt og simpelt at benytte HelloFresh. De leverer nemlig måltidskasser til hele Danmark, med blot undtagelse af Bornholm og andre øer uden broforbindelse. Dette betyder også, at det er langt de fleste danskere, der har mulighed for at få leveret af dem. Udover dette kan du vælge imellem flere forskellige leveringsdage og tidspunkter, der gør chancen større for, at du kommer til at være hjemme når din måltidskasse bliver leveret.
  2. Hos HelloFresh er der tale om måltidskasser hvor de kan fås på abonnement. Dette er for, at du som kunde ikke skal huske at bestille hele tiden. Dog kan du til hver en tid gå ind og holde pause i dette abonnement. Fragten er tilmed kun på 29 kroner for en måltidskasse, hvilket samtidig kommer til at gøre det overkommenligt, hvis man ser på det fra et økonomisk perspektiv.
  3. Den sidste fordel i denne omgang er, at det er muligt for dig at få leveret måltidskassen på din ferie. Skal du med andre ord på sommerferie eller en anden type ferie i en af de mange, smukke danske byer eller sommerhusområder vi har, kan det stadig lade sig gøre, at få din måltidskasse fra HelloFresh leveret lige til døren. Alt du skal gøre, er at sørge for at ændre leveringsadressen. 

Så hvis du også er har fået blod på tanden, til at prøve en måltidskasse fra denne erfarne virksomhed og derfor prøve kræfter med, hvad de har at tilbyde, så er det bare med at komme i sving og få bestilt.

Skriv et svar

Your email address will not be published.