Nu kan du printe i 3D i frihånd

3D print

3D print er noget af det helt nye og store, for det giver folk mulighed for at få gjort en idé til live. Så kan du udfolde dine vildeste idéer. Men det kan både være svært og utroligt dyrt at anskaffe sig en printer. De kan tit ende op og koste utroligt mange penge, fordi det er så kompliceret at lave og det kan gøre så mange ender med ikke at gøre det. Har du også lyst til at udfolde din kreativitet og lave vilde projekter, men ved ikke hvor du skal starte? Har du siddet med en masse idéer om omkring forskellige ting du gerne vil have bragt til live og idéer du gerne vil gøre til virkelighedhed, men har ikke råd eller tid til en 3D printer? Så er der godt nyt til dig.

3D print i frihånd med en 3D pen

Med den smarte 3D pen fra 3D pen kan du nu 3D printe i frihånd. Den giver dig mulighed for at tegne som du normalt gør, men i stedet for at gøre det fladt på et stykke papir, kan du nu gøre det i 3D for at skabe de vildeste kreationer. Pennen er til børn over 8 eller til kreative voksne som har lyst til at udfolde deres kreativitet med nogle nye tegninger og muligheder for print som gør, at du aldrig løber tør for noget kreativt at lave. 

Pennen kommer med tre forskellige farver, som giver dig mulighed for at printe præcis som du har lyst og sørger for, at du kan holde dig beskæftiget i timevis. Synes du ikke det er nok? Så kan du altid købe flere farmer og stifter i løskøb, så du kan udfolde dig uendeligt. Det vil give dig mulighed for at få bragt dine vildeste idéer til live og udfolde dig i den kunstneriske verden. I pakken får du alt hvad du kunne drømme om for at få startet din opgave. Med i den følger nemlig: 3D Pen, Oplader til stikkontakt, Filamenter til at 3D printe (3 forskellige farver) og en Brugermanual. Så kan du trygt og sikkert begynde på hvad end du har lyst til, helt uden at skulle bekymre dig om at skaffe en 3D printer. Med denne pen er der nemlig ikke nogle grænser for hvad du kan lave, og du kan ændre det imens du er igang. Så er det kun fantasien der sætter grænser!  

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Gry F. on 16. november 2020 at 10:19
  • Svar

  hej
  Og hvorfor så det? Venlig hilsen

  • Otto B. on 10. marts 2021 at 2:00
  • Svar

  Danskportvinimport.dk – Fedt,
  Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder Otto

  • Ellen D. on 9. april 2021 at 3:00
  • Svar

  Danskportvinimport.dk – Hullehøj,
  Sku velskrevet!
  Rigtig god dag

  • Marie L. on 9. maj 2021 at 3:00
  • Svar

  Danskportvinimport.dk Hejsa,
  Fin nyhed
  Kærligst, Marie L.

  • Mynte L. on 8. juni 2021 at 3:00
  • Svar

  Hej – Danskportvinimport.dk
  Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? Rigtig god aften. Mynte

  • Felix S. on 8. juli 2021 at 3:00
  • Svar

  Danskportvinimport.dk – Kære,
  Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her!
  De bedste hilsner, Felix S.

  • Alfred K. on 7. august 2021 at 3:00
  • Svar

  Danskportvinimport.dk – Heja, Det sku lækkert De bedste hilsner, Alfred

  • Elias E. on 6. september 2021 at 3:00
  • Svar

  Fedt Danskportvinimport.dk
  Fedt! Elias

Skriv et svar

Your email address will not be published.