Med Office 365-backup sikrer I virksomhedens data

Indholdsfortegnelse

Har I også prøvet at miste jeres gemte data og bare ikke ved hvorfor eller hvordan det skete? Så har I sikkert siddet med frustrationen over at mangle jeres ting og tænkt, hvorfor I dog ikke havde sikret jer en backup af jeres gemte filer. Nu kan I være på forkant, så I mindsker chancen for at det sker igen. I kan nemlig købe Office 365 backup, som giver jer en masse fordele, så I har gjort hvad I kunne, for ikke at miste jeres data.

Fordele ved Office 365-backup 

Der er mange fordele ved at have en backup af jeres data, det giver jer ro i maven at vide I har gjort hvad I kunne og det giver jer en sikkerhed, i tilfælde af uheldet er ude og en medarbejder (eller jer selv), får lavet en fejl. 

Hvis I fejlaftigt kommer til at få slettet en mail, som ikke skulle have været slettet og I opdager det inden for 30 dage, eksisterer mailen stadig. 

I kan også få opbevaret jeres data hos Office 365-backup, i længere tid end normalt. 

I er også sikret mod uønskede gæster, såsom hackere, malware eller andre datatrusler. 

Står I og skifter medarbejder, bliver den gamle medarbejders data beholdt I 30 dage, og I har derfor mulighed for at hente og gemme de data I har behov for. 

Hvis I en dag står og ikke kan tilgå jeres Microsoft 365-tjenester, har I med 365-backup mulighed for stadig at tilgå jeres filer, da backup tjenesten kører på en anden server, end den almindelige 365-tjeneste. 

Så hvis I er trætte af at miste jeres data, er det nu I skal investere i en backup løsning, så næste gang der sker en fejl eller en uønsket gæst kommer forbi, kan I stadig tilgå jeres data og gæsten kan ikke komme ind. Det kan godt være I synes det er dyrt og at det virker som tåbelige penge at bruge, fordi I ikke kan se det I får for pengene med det samme. Men husk på, at hvis I mister jeres data eller en uønsket gæst kommer ind i systemet, så bliver det endnu dyrere at genoprette skaderne. Og nogle data kan måske slet ikke genoprettes og så er det først rigtig surt og kan ende med en rigtig dyr affære. 

Så hvis I vil være helt sikre og have ro i maven, så skal I investere i en Office 365-backup løsning. 

Skriv et svar

Your email address will not be published.