Når huset skal shines op nedefra

Du synes at dit hjem ser lidt ’træt’ ud, men du kan ikke helt finde ud af, hvad det er. Du kigger dig omkring og tænker gang på gang, at dine møbler måske ikke er så moderne mere, dine gardiner er kedelige og farven på dine vægge er falmet og det er svært at se om det oprindeligt var en helt hvid væg du havde, eller om det var en off-white du havde valgt. Måske er det ingen af delene. Måske er det dine gulve, der trænger til en god omgang. Det er en god beslutning at starte med dine gulve og det giver resultater, du vil kunne se i lang tid bagefter.

Dit gulv skal slibes – book tid og få et lækkert gulv

Når du finder ud af, at det faktisk er dit gulv, som trænger til en kærlig hånd er det bare om at komme i gang med at vælge den rette leverandør, så du kan få super fin slibning af dine trægulve.Start med at finde ud af om dit gulv blot trænger til slibning eller det skal afhøvles. Ved afhøvling er det oftest fordi gulvene har været ude for skader, vandskader, store pletter eller maling som ikke kan komme af. De fleste gulve har godt af at blive slebet, det frisker hele rummet op med det samme og giver en ny fornemmelse og indtrykket af, at du har fået langt flere kvadratmeter end du faktisk har.

Kig på nettet og vælg den mest fornuftige løsning

Når du skal finde en gulvmand kan du starte med at kigge på nettet og se, hvad de forskellige gulvmænd skriver i forhold til tid og pris. Se også om der er anbefalinger på deres hjemmesider og om du synes, at de virker troværdige. Prisen varierer fra sted til sted, så brug din sunde fornuft inden du booker en gulvmand. Ring til et par stykker og sammenlign deres priser og deres anbefalinger. Hvad siger de til dig? Er det bare ude på at sælge dig noget, eller er de oprigtigt interesserede i at du får det bedste resultat til den bedste pris?

Fjern alle ting i god tid

Når dine gulve skal slibes skal alt selvfølgelig væk fra gulvene – senge, kommoder, skabe, borde, stole, gulvtæpper. Alt skal ud og det skal ud på én gang. Gulvmanden har ikke tid til at vente på at du får tømt resten af værelset, når han først er gået i gang.

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Theodor F. on 13. november 2020 at 15:40
  • Svar

  Konge artikel Danskportvinimport.dk
  Syntes der er en super fin artikel.
  Venlig hilsen. Theodor F.

  • Alberte G. H on 2. januar 2021 at 2:00
  • Svar

  Danskportvinimport.dk Howdi, Faldt lige over jeres artikel: Når huset skal shines op nedefra og jeg er virkelig fan.
  Alberte

  • Storm R. on 1. februar 2021 at 2:00
  • Svar

  Konge artikel Dejlig nyhed
  De kærligste hilsner. Storm

  • Nohr L. on 3. marts 2021 at 2:00
  • Svar

  hej, Danskportvinimport.dk
  Så enig! Uanset hvad andre siger 😉 Venligste hilsner fra. Nohr

  • Theo A. H on 28. november 2021 at 2:00
  • Svar

  hej Danskportvinimport.dk
  Sku velskrevet! 🙂
  Theo

Skriv et svar

Your email address will not be published.