Campo Reale

Campo Reale (Valpolicella, Italien)

Marano Valpolicella omkring 350 meter over havets overflade, hvor gården har størstedelen af ​​sin jord, hvorpå de dykker druerne især til Amarone og Recioto.

Deres vinmarker ligger to steder i den klassiske Valpolicella. En af disse er placeret i kuperet Marano af Valpolicella i lokaliteten Camporal, Disse vinmarker, med brun jord, af vulkansk oprindelse, og dels alluvial, udsat for solens stråler fra ved solnedgang, trækkes fra Corvina, Corvinone Rondinella til fremstilling af Recioto Valpolicella og Amarone Classico DOC.

Den anden del er beliggende ved foden, i Arbizzano Negrar omkring 85 meter over havets overflade, her lerjord tilskynde flere druer Corvina, Molinara, Rondinella bruger til produktion af Valpolicella Classico DOC.

Campo Reale er i dag, kendt for et langvarigt traditionel vinfremstilling i Valpolicella.

Mario, rig på erfaring høstet igennem årene takket være oplæringen af hans bedsteforældre og forældre, i dag er det hans børn som kører vingårdens traditioner videre.

Kunsten at forny sig i respekt til traditioner og det land, de arbejder med. Og dermed styrke kultur, smag og særlige smag af deres område.